toalettinformation

Kraftigt blödande sår:

image8


old school

Radioreklam från 99/00 ish:

(med en fräck melodi)
Jag vill inte ha en hamster,
och inte äta gröt.
Jag vill inte träffa tanter,
som tycker jag e söt.
Nej, det ända jag vill ha,
är en egen mailadress.

Varför kan jag hela utantill 8 år senare?
Varför får jag den fortfarande på hjärnan ibland?

jag minns

när jag hade en hjärna
och läste böcker som inte var skrivna av Marian Keyes


Utdrag ur Allan Pease's bok "Som man frågar får man svar".

"Som vi skrivit om i boken "Why Men Don't Listen and Women Can't Read Maps" (...) är mäns hjärnor inte specialiserade på att ta emot små icke-verbala signaler och nyanser som uttrycks med rösten, varför män av kvinnor ofta beskrivs som okänsliga eller att de inte bryr sig om andras behov eller känslor.
Kvinnor säger till män när de är på någon fest eller socialt möte: "Märkte du inte blicken jag gavdig? FÖrstod du verkligen inte att jag ville gå därifrån?" Den signalen hade de flesta kvinnor uppfattat, men de flesta män ser den inte.

MÄN ÄR INTE KÄNSLOLÖSA - DERAS HJÄRNOR ÄR HELT ENKELT INTE PROGRAMMERADE FÖR ATT UPPSNAPPA SUBTILA KROPPSSPRÅKLIGA SIGNALER

När en kvinna säger att hon kan 'se' att någon känner sig sårad eller inte håller med om det som sägs i en grupp, så är det faktiskt så att hon kan 'se' uttrycken för de här känslorna. Hon uppfattar att den här personens kroppsspråk inte synkroniserat med den övriga gruppens åsikter och att hon visar sitt ogillande. Hur kvinnor kan 'se' osämja, ilska, svek eller sårade känslor, har alltid varit en källa till förundran bland män. Det är för att de flesta mäns hjärnor inte är utrustade med en sådan förmåga, att de kan läsa av de fina detaljerna i kroppsspråket på samma sätt som en kvinna. Därförär det inte särskilt klokt att tala osanning öga mot öga med en kvinna - ett telefonsamtal skulle vara säkrare!"

natt o natt

Fan, nu har jag läst igenom hela bloggen. vad ska jag göra resten av natten?
Förresten så var det visst värmländska flaskposten www.vf.se OCH hans bruscha calle var med och skrev. Jag blev lite besviken först, det kan jag inte sticka under stolen med, men ganska snabbt blev jag nöjd ändå.
Jag skrev en kommentar till ett inlägg också, och satt och fnissade ett tag. Sen gick jag på toa och kom tillbaka med en liten ångestkaka, det var inte så kul. Bara internt med mig själv. Jag ville radera det men det gick inte, gick bara att anmäla och det ville jag inte. Det var iallafall tur att jag inte skrev mitt namn, inte ens något som man skulle kunna koppla till mig.

Nu har jag glömt vad Skalle-Per heter egentligen. Alltså, i verkligheten, inte att han kanske heter typ... Per. Howevör så när jag satt och tittade på Ronja så tänkte jag på att Skalle-Pers-mannen var med i sjukt många Astrid Lindgren-filmer. 
Ronja dårå
Bröderna Lejonhjärta
Rasmus på luffen
Emil i Lönneberga
Madicken
med flera säkert...
Pippi är han ju dock inte med i.
- YSTA västä vasta västa pippi este! pippi! pippi este! 
Kan alla repliker utantill.
Vart tvungen och googla lite på Pippi. I Estland heter hon Pipi Pikksukk. Hahaha, va i helvete? Och inte nog med det, hon pallar länge också, Färöiska: Pippi Langsokkur. Vietnamnesiska: (har) Pippi Tat Dai (?).
Fast Karlsson är och förblir den sjukaste jäveln i stan. Dags o youtube:a

fan asså

ibland önskar jag att jag var lika wild som ronjas pappa; skrika ut ångest o skit.

NAAAAAAAAAAAH!
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
JA HAR INGA BAAARN! 


hahahah fan jag blir så glad av alex schulman! för att lite snabbt byta samtalsämne,
visst var det väl värmlandsposten eller nåt han hade börjar blogga för nu?
måste kolla upp det. eprrrronthoo!

om hundra år

När jag blir gammal ska jag skaffa mig ett suspekt utseende och göra grym svensk reggae/blues. Jag ska vara stam-artist på reggaefestivalen i Uppsala och min första skiva ska heta Livet ska vara som för en fjäril en sommardag. Min största idol kommer såklart vara Peps Persson och därför ska jag ha runda stålbågar och översätta Bob Marley-låtar på ett smygpervert sätt. Jag ska vara arg för folk inte får ha sina holkar ifred och göra revolution genom att bli hyresvärd och låta kasernen svälla till ett kollektiv.
I källaren kommer jag ha en liten studio vid namn Spel-in där jag själv producerar min allmogemusik. Vad alla inte visste var att jag även syr en egen kollektion under pseudonymen killhimsoftly. Kläder som alla vill ha men ingen vet vem som gör.
Sedan kommer kapitalisten i mig att ha stockholms trendigaste fair-trade café tillsammans med TiboKingsize. Där kommer alla från söders höjder, till gamlastans prång, till förortens betong att hänga och lyssna till musik av artister som vi själva upptäckt. Jag själv kommer att spela på fredagseftermiddagarna när det är ett skönt after-work barhäng. En sak till som ingen visste var att i ett hörn på cafét satt alltid en pensionerad man och skrev på en bok. Det var han som sätter upp Ernesto Guerra lappar runt om i stockholm.

Så, håll ögonen öppna i framtiden

RSS 2.0